Skillsz

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker voor uw bedrijf? Of wilt u een vacature snel invullen en heeft u geen tijd? Wij weten als geen ander hoe ingewikkeld en tijdrovend de zoektocht naar de juiste medewerker kan zijn. Skillsz kan het werving & selectie proces uit handen nemen. Onze consultants hebben kennis van de arbeidsmarkt, een breed netwerk en inzicht in het vinden van talent.

Neem contact op

Wij ondersteunen bij:

  • de volledige aanwervingsprocedure;
  • database rekrutering;
  • direct search;
  • preselectie.

Met onze brede ervaring in tal van sectoren, voor verschillende functies en op meerdere functieniveaus, profiteren werkgevers van onze multi-inzetbaarheid en uitzendkrachten profiteren van een ruim vacatureaanbod. Skillsz spoort talent op, zet talent in, evalueert talent en ondersteunt bij de ontwikkeling van de betreffende onderneming en het individu. Door middel van professionele en efficiënte werving/selectie kunt u rekenen op de juiste match. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u volledig ontzorgen, maar ook ondersteunen op een specifiek onderdeel in het proces. Door onze tussenkomst kunt u tijd besparen. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag met u uw wensen en behoeften.

Wilt u meer informatie over ons maatwerk en tariefstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Skillsz helpt u graag verder.

Neem contact op

Uniting talent with opportunity

Onze sectoren

Metaal & Industrie

Op zoek naar vaktalenten? Bespreek uw uitdagingen met ons en u hoeft geen moment zonder te zitten. Wij hebben aan één woord genoeg en regelen het voor u. Ook voor talent uit meerdere disciplines. Denk aan: constructiebankwerker, een pijpfitter, conventioneel draaier, scheepsbouwers, CNC Frezer, mechanisch monteur of lassers.

Productie

Op zoek naar (tijdelijk) extra productie personeel? Tijdelijke personeelsbehoefte kan bijvoorbeeld ontstaan door een nieuw op te starten project/klus, bij zwangerschap, bij ziekte of bij het opvangen van een werkpiek. Wij helpen: Of u nu iemand zoekt voor een specifieke functie of een groep medewerkers die de handen uit de mouwen steekt.

Installatietechniek

Bent u per direct op zoek naar vaktalenten in de installatietechniek? Wij regelen het voor u! Voor zowel grote projecten als kleinschalige projecten. Wij kunnen helpen met diverse disciplines zoals: elektromonteurs, loodgieters/CV-monteurs of servicemonteurs. Bespreek uw behoeften met ons, wij staan voor u klaar.

Logistiek

Wij kennen de praktijk van een warehouse en weten daarom wat belangrijk is in de logistiek. Zo is Skillsz in staat om op de juiste aandachtspunten te sturen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle geldende veiligheidsnormen die binnen de sector gelden. We zien erop toe dat al onze uitzendkrachten die strikt naleven. Neem contact op.

Bouw & Civiel

Timmermannen, onderhoudstimmermannen, betontimmermannen, bouwhulp of metselaars. Vul maar aan! Als u uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder talent te zitten. Heeft u per direct een ervaren kracht(en) nodig? Wij regelen het voor u. Wij hebben aan één woord genoeg. Skillsz levert!

Administratie

Ons personeelsbestand is gevarieerd en bestaat uit gemotiveerde en betrokken talenten, die graag voor u aan de slag gaan. Skillsz verzorgt op een zo kort mogelijke termijn goede gekwalificeerde medewerkers. Leent u personeel in via Skillsz dan loopt u geen financieel risico bij ziekte en ontlasten wij uw personeels- en salarisadministratie.