opdrachtgevers

Skillsz als uw zakenpartner

Skillsz helpt werkgevers bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen van personeel. Wij ondersteunen op het gebied van: uitzenden, werving en selectie en detachering.

Skillsz werkt met flexkrachten uit Nederland en diverse EU-lidstaten. Wij zijn specialist in het uitzenden van buitenlandse flexkrachten uit EU-landen. Skillsz heeft samenwerkingsverbanden met recruitmentbureaus uit Portugal, Spanje, Litouwen, Kroatië en Polen. Zowel de arbeidsmigranten als de opdrachtgevers begeleiden wij optimaal. Zo krijgen medewerkers ondersteuning op het gebied van huisvesting en opleidingen.

Voor u als opdrachtgever zorgen we ervoor dat u een vaste contactpersoon heeft. Zo laten we het uitzenden voor zowel de flexmigrant als de opdrachtgever soepel verlopen. Op de eerste werkdag begeleidt de projectmanager van Skillsz de flexkracht(en) naar de werkvloer. Op die manier verzorgen wij de introductie en helpen we de nieuwe medewerker(s) snel productief te krijgen. Tegelijk ondersteunt de projectmanager bij de instructie van bedrijfsspecifieke veiligheids- en hygiënevoorschriften, regels en werkwijzen.