Skillsz

Uitzenden

Wilt u in staat zijn om pieken op te vangen of wanneer het even wat minder gaat uw personeelsbestand eenvoudig kunnen aanpassen? Skillsz is gespecialiseerd in uitzenden van gemotiveerd en vakbekwaam personeel. En zo kunnen wij u eenvoudig ondersteunen. Wij helpen u bij het inzetten van kandidaten en geheel conform wet- en regelgeving. Wij ondersteunen bij kort- en langlopende aanvragen, ad hoc aanvragen en poolmanagement. Wanneer u op zoek bent naar een geheel team of slechts naar één medewerker het is allemaal mogelijk bij Skillsz. Het inzetten van uitzendkrachten is de ideale oplossing. Door de inzet van goed en betrouwbaar personeel kunt u flexibel aan de slag en ook nog besparen in de kosten. Wij hebben onze focus en specialisme gericht op een aantal sectoren.

Neem contact op

Onze sectoren

Metaal & Industrie

Op zoek naar vaktalenten? Bespreek uw uitdagingen met ons en u hoeft geen moment zonder te zitten. Wij hebben aan één woord genoeg en regelen het voor u. Ook voor talent uit meerdere disciplines. Denk aan: constructiebankwerker, een pijpfitter, conventioneel draaier, scheepsbouwers, CNC Frezer, mechanisch monteur of lassers.

Productie

Op zoek naar (tijdelijk) extra productie personeel? Tijdelijke personeelsbehoefte kan bijvoorbeeld ontstaan door een nieuw op te starten project/klus, bij zwangerschap, bij ziekte of bij het opvangen van een werkpiek. Wij helpen: Of u nu iemand zoekt voor een specifieke functie of een groep medewerkers die de handen uit de mouwen steekt.

Installatietechniek

Bent u per direct op zoek naar vaktalenten in de installatietechniek? Wij regelen het voor u! Voor zowel grote projecten als kleinschalige projecten. Wij kunnen helpen met diverse disciplines zoals: elektromonteurs, loodgieters/CV-monteurs of servicemonteurs. Bespreek uw behoeften met ons, wij staan voor u klaar.

Logistiek

Wij kennen de praktijk van een warehouse en weten daarom wat belangrijk is in de logistiek. Zo is Skillsz in staat om op de juiste aandachtspunten te sturen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle geldende veiligheidsnormen die binnen de sector gelden. We zien erop toe dat al onze uitzendkrachten die strikt naleven. Neem contact op.

Bouw & Civiel

Timmermannen, onderhoudstimmermannen, betontimmermannen, bouwhulp of metselaars. Vul maar aan! Als u uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder talent te zitten. Heeft u per direct een ervaren kracht(en) nodig? Wij regelen het voor u. Wij hebben aan één woord genoeg. Skillsz levert!

Administratie

Ons personeelsbestand is gevarieerd en bestaat uit gemotiveerde en betrokken talenten, die graag voor u aan de slag gaan. Skillsz verzorgt op een zo kort mogelijke termijn goede gekwalificeerde medewerkers. Leent u personeel in via Skillsz dan loopt u geen financieel risico bij ziekte en ontlasten wij uw personeels- en salarisadministratie.