Our Company Values

Skillsz makes the difference

Skillsz Uitzendbureau is een fullservice uitzendbureau, waar organisaties terecht kunnen voor vakbekwaam personeel. Met ruim 22 jaar uitzendervaring en specialisatie op het gebied van planning, detachering, W&S, operationele bedrijfsuitvoering, personeelszaken en arbeidsvoorwaarden biedt Skillsz u en uw uitzendkrachten gemak. Skillsz draagt bij aan maatwerkoplossingen voor uw organisatie.

A Little Of Our Story

We offer a partnership to share your vision

Uitzenden is topsport. Het vraagt om doelgerichtheid, strategisch denken, prestatiedrang en doorzettingsvermogen. Met Skillsz werken is ook teamsport. Gezamenlijk kunnen we scoren.

Op basis van authenticiteit, fairplay en transparantie kunnen langdurige samenwerkingen worden bewerkstelligd. Door het maken van duidelijke afspraken (o.a. wettelijke regels, de interne bedrijfsprotocollen en relatiebeheer) in combinatie met de persoonlijke aandacht voor de uitzendkracht ontstaat de ‘win-win-win’ situatie voor de opdrachtgever en de uitzendkracht.

Our Company Values

Certificeringen

Bij Skillsz vinden wij het belangrijk dat de oplossingen die wij bieden voor werving & selectie en het inlenen van technisch uitvoerend personeel van de hoogste kwaliteit zijn. Wij werken er hard aan om een fatsoenlijke en betrokken werkgever te zijn voor onze werknemers en een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten:

• SNA-Keurmerk (NEN 4400-1)
• VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
• WKA-verklaring
• G-Rekening